sikeres vállalkozás

Egy sikeres vállalkozáshoz sok mindenre van szükség, általában nem elég csak egy jó ötlet. De ha van egy jó ötlet, egy újdonság és az megfelelő hozzáállással, elszántsággal párosul, akkor az eredmény nem várat magára sokáig.

Most ingyen adunk Önnek egy jó ötletet! Figyeljen!

Van-e az Ön lakóhelye közelében olyan vállalkozás, amely vízidodzsemet vagy vízicsoppert üzemeltet? – Valószínűleg nincs.

Ön szerint jó ötlet lehet egy olyan játékot, amelyet imádnak a gyerekek,  egy olyan helyen üzemeltetni, ahol még senki nem csinálja? – Szerintünk is.

Nos, akkor jöjjön a matek: egy 6×8 méteres felfújható medence 2 db mini + 2 db gyerek csopperrel és az üzemeltetéshez szükséges engedéllyel nálunk már nettó 1.100.000 Ft-ért megvásárolható. Új, garanciális eszközökről beszélünk, melyek raktáron vannak, így azonnal vihetők.

Persze a megfelelő helyet Önnek kell megtalálni! Mit gondol, menni fog?

Mi „csak” a következő dolgokban lehetünk a segítségére:

  • minőségi játékokat kínálunk, melyeket évek óta forgalmazunk, üzemeltetünk
  • lehetőséget biztosítunk, hogy vásárlás előtt személyesen győződjön meg az eszközök kiváló minőségéről
  • tanácsadás és támogatás már a kezdetektől – több év üzemeltetési tapasztalattal a hátunk mögött sok-sok hasznos infóval lehetünk a segítségére pl. a megfelelő hely és eszköz-csomag kiválasztása, hogyan óvjuk a játékokat (szezon alatti és szezon utáni tárolás), stb.
  • szükség esetén alkatrész utánpótlás, szerviz tippek
  • bővítés esetén segítség az új eszközök beszerzésében és a használtak értékesítésében
  • tanácsok, tippek az eredményesség érdekében – adunk is egyet most rögtön!

TIPP: Gondolkodjon rendezvényekben is! Gyermeknap, majális, családi nap, sportnap, céges rendezvény, stb.  Mindenhol örülnek, ha új szórakoztató játékkal örvendeztethetik meg a vendégeket.

Látja már a vízidodzsemben és a vízicsopperben rejlő lehetőségeket? Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőtt valaki megelőzi!

Várjuk hívását vagy levelét!

info@vizidodzsem.hu           70-205-5503