• Milyen mélységű vízben lehet vízidodzsemet vagy vízicsoppert üzemeltetni? – A vízidodzsemnél min. 35 cm-es, a vízicsoppernél pedig min. 20 cm-es vízmélységre van szükség a biztonságos üzemeltetéshez.
  • Csak felfújható medencében lehetséges a működtetésük? – Nem, merev falú medencében,  tavakon és egyéb vízfelületeken is lehetséges az üzemeltetésük, ha a körülmények megfelelőek. A TÜV minősítést végző szakember ilyen esetekben mindig egy helyszíni szemle során állapítja meg az alkalmasságot. A megfelelő vízfelület kiválasztásánál nem szabad megfeledkezni arról, hogy a vízidodzsem propellere, mely 35 cm-rel a vízfelszín alatt forog, nem érhet bele semmibe, hiszen akkor megsérülhet és akár a villanymotort is tönkre teheti. A vízicsopper esetében pedig a forgó lapátkerék sérülhet, ha valami keménynek (pl. medence szegélye) ütközik.
  • Felfújható medence vásárlása esetén járnak tartozékok a medencéhez? – Igen, a felfújható medence vásárlása esetén az alábbi tartozékokat adjuk: elektromos pumpa, PVC javító, hordozózsák.
  • Lehet-e fürdeni a felfújható medencékben? – Bár a kínálatunkban kimondottan nagy méretű felfújható medencék szerepelnek, mégsem kimondottan alkalmasak fürdésre. Mivel a felfújható perem 50-60 cm magas, ezért max. 40-50 cm vizet lehet a medencébe tölteni. Talán ez a mélység gyerekeknek elegendő lehet egy kis pancsoláshoz, de a medencéink főként vízi játékok üzemeltetésére gyártódtak.