Őszi karbantartás / kedvezményes alkatrész árak / akár -20%!!

A jó időnek köszönhetően még 1-2 hétig biztosan”felbőgnek” a vízidodzsemek és vízicsopperek néhány rendezvényen, de nyakunkon az ősz, a karbantartás ideje.

Azokat az eszközöket, melyekkel egész szezonban dolgoztunk érdemes ilyenkor alaposan átvizsgálni és elvégezni rajtuk a szükséges karbantartást. Lehet, hogy csak néhány csavart kell meghúzni, de az is előfordulhat, hogy 1-1 elfáradt alkatrész cseréje is időszerűvé válik. A legtöbben tavaszra, a szezon kezdetére hagyják ezt a munkát, de most mondunk pár meggyőző érvet arra, hogy miért érdemes a karbantartást most, ősszel elvégezni.

 

  1. Október 31-ig a vízidodzsem és vízicsopper alkatrészeket jelentős, akár 20%-os kedvezménnyel biztosítjuk Partnereinknek.
  2. Aki most elvégzi a karbantartást az biztos lehet benne, hogy tavasszal, amikor az első S.O.S. felkérés megérkezik, akkor nem kell majd kapkodnia.
  3. Ha esetleg olyan alkatrészre vagy fődarabra lenne szükség, ami jelenleg nincs raktáron, úgy a téli időszakban bőven van idő arra, hogy kedvező feltételekkel beszerezzük azt.

 

Jelenleg még minden alkatrészből van elegendő készletünk, így azonnal raktárról tudjuk kiszolgálni Vásárlóinkat.

Várjuk megrendeléseiket!