Rendezvények különleges színfoltja lehet a Hovery kipróbálása, amely egy egyszemélyes légpárnás jármű. Legyen szó családi napról, sportnapról, csapatépítő tréningről, partnertalálkozóról vagy bármilyen céges rendezvényről, egyedülálló élménnyel gazdagodhat az, aki felemelkedik ezzel a „repülő szőnyeggel”.

Fenőttek és nagyobb gyerekek rövid gyakorlással könnyen megtanulhatják a gépet irányítani, de a kisebbek sem maradnak le semmiről, ugyanis a személyzet segítségével Ők is átélhetik a lebegés csodálatos élményét.

A Hovery működtetéséhez szükségünk van egy nagy, karbantartott, sík, füves területre, ahol egy pályát és egy biztonsági sávot kijelölve gondoskodunk az eszköz biztonságos használatáról.

A légpárnást 2010 tavaszától üzemeltetjük különféle rendezvényeken. Bár a kezdetekkor azt gondoltuk, hogy legfőbb célcsoportunk a felnőtt korosztály lesz, időközben kiderült, hogy a gyerekek is nagyon élvezik a „repkedést” a Hoveryvel. Minden korosztálynak, bármilyen rendezvényre ajánljuk. Csapatépítő tréningeken különösen kedvelt program.

 

Időtartam Bérleti költség
3 óra – minimális bérlési időtartam 200.000 Ft+Áfa
További órák 20.000 Ft+Áfa/óra

Az ár tartalmazza:

  • 1 db Hovery légpárnás jármű, üzemeltetéssel a megadott időtartamra
  • 2 fő kezelőszemélyzet, védőfelszerelés
  • pályaépítés és -bontás
  • kiszállás Budapest területén

Természetesen egyedi igényeknek is igyekszünk megfelelni, pl. kisebb létszámú rendezvényeken a minimális bérleti időtartam csökkenthető, az igények megismerését követően egyedi ár kalkulálható.