– Apu, ugye oda megyünk most is, ahol a múltkor azzal a kis csónakkal játszhattunk?

Bizonyára gyakran hangzik el ilyen vagy ehhez hasonló kérdés, amikor a családtagok arról beszélgetnek, hogy hol töltsék a következő hosszú hétvégét, nyaralást vagy csak egy strand napot.

Színvonalas szolgáltatást ma már nagyon sok helyen kaphat az ember. Szinte mindenhol van csodálatos medence és wellness részleg, jól felszerelt játszó szoba,  lehet finomakat enni-inni és nagyokat pihenni.

Hová menjünk? Nehéz a választás.

A szülőnek nagyon fontos szempont, hogy a gyermeke jól érezze magát az adott helyen. Ha választani kell két hasonló, színvonalas szolgáltatást nyújtó egység közül, gyakran csak egy kis plussz dönt arról, hogy melyikre esik a választás. Ha a gyerekeket sikerül ezzel a kis plusszal „megfogni”, akkor a szülők is „meg vannak fogva”.

Nekünk van néhány „kis plusz” a kínálatunkban. Ismerje meg őket!

1. Kis plusz – Fejleszteni kevésből is lehet

Abban az esetben, ha a fejlesztésre szánt forrás csekély, mindenképpen a vízicsoppert ajánljuk. Ezt a kézzel hajtható kis műanyag csónakot egyszerűen imádják a gyerekek.

Háromféle méretben kapható és a legkisebb, mely 25 kg-ig terhelhető, már 82.000 Ft+Áfa áron megvásárolható. A csopperekhez nem szükséges külön medencét vásárolni, hiszen meglévő medencében vagy egyéb vízfelületen is lehetséges a működtetésük. Fenntartási költségük gyakorlatilag 0,- Ft. Használat után csak szárazra kell törölni és kész.

Tehát 4 db mini vízicsopper 328.000 Ft+Áfáért és máris van egy új szolgáltatása, melyért rajongani fognak a gyerekek. Egy kis plusz.

2. Kis plusz – Egy hajó, amely magától megy a vízen és még ütközni is lehet a többiekkel – Ez garantáltan mosolyt csal minden gyerek arcára

A vízicsopperhez hasonlóan a vízidodzsemet is lehet meglévő medencében üzemeltetni. A vendégek számától függően min. 4-5 darabbal érdemes elkezdeni a dodzsemezést. Az akkumulátorok 4 órát is bírnak folyamatos terhelés mellett. Megfelelő karbantartás, kezelés és tárolás esetén fenntartási költségük kizárólag az akkumulátorok töltésekor jelentkező minimális áramdíjra korlátozódik.

Tehát 4 db vízidodzsem 1.280.000 Ft+Áfáért és máris van egy igazán különleges, új szolgáltatása. Egy kis plusz.

3. Kis plusz – Több legyet egy csapásra – Egy medence és számos izgalmas játék

Hétfő – vízidodzsem,  Kedd – vízicsopper,  Szerda – vízenjáró labda,  Csütörtök – vízi roller,   Péntek –  újra a kedvenc az előző 4-ből

Minden nap egy új kalandos program. Akár így is be lehet osztani a hetet, ha valaki mind a négy vizes játékunkat szeretné működtetni. Ehhez elég mindössze 1 db medence.

A játékok mennyiségétől és összetételétől függően kb. 2.000.0000 Ft+Áfától már össze tudunk állítani olyan eszköz csomagot, amelybe akár mind a négy játék belefér. Egy kis plusz.

4. Kis plusz – 4 medence 4 játék – Ez már egy kisebb vízi vidámpark

Ha mindegyik eszköz külön felfújható medencébe kerül, úgy lehetőség van arra, hogy egyidejűleg üzemeljenek a játékok. Így már egy kis „házi vízi vidámparkot” hoztunk létre, amely akár többórás kikapcsolódást és felejthetetlen élményeket jelenthet mind a gyerekeknek, mind pedig a szülőknek.

Ha bármelyik „Kis plusz” megtetszett vagy érdeklik a vizes-szórakoztató  játékokban rejlő lehetőségek, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és az igényeihez igazodva kialakítjuk az Ön számára legmegfelelőbb csomagot.

Várjuk jelentkezését!

info@vizidodzsem.hu                      70-205-5503