Felfújható medence vízi játékok (vízidodzsem, vízicsopper, vízenjáró labda, víziroller, stb…) üzemeltetéséhez

Felfújható medencéink, melyek külön is megvásárolhatók, kiválóan alkalmasak különféle vízi játékok üzemeltetéséhez.

Két szeleppel rendelkeznek és minden tőlünk vásárolt darabhoz ajándékba adunk egy javító szettet (PVC anyag+ragasztó) és egy elektromos pumpát, mellyel néhány perc alatt felfújható és leengedhető a medence pereme.

A medencék peremének átmérője lehet 33,  50 vagy 65 cm-es. Széles a méretválaszték is, hiszen a 6×5 méterestől a 15×10 méteresig szinte bármilyen kombináció elérhető. A működtetni kívánt eszközök típusa és száma határozza meg, hogy mekkora méretű medencére van szükség. Pl. 6 db elektromos vízidodzsem üzemeltetéséhez legalább egy 6m x 10m-est vásároljunk, míg 2-3 db vízenjáró labdához (vízigolyó, water ball) elegendő lehet egy 6m x 8m-es medence is.

A felfújható keret 0,9 mm-es, a medence alja pedig 0,6 mm-es PVC anyagból készült, ennek köszönhetően rendkívül strapabíró. Ha a medence helyét megfelelően választjuk meg és készítjük elő (alátét polifoam) és a szállításnál, tárolásnál is körültekintően járunk el, úgy évekig használhatjuk ezeket a medencéket anélkül, hogy bármilyen problémánk lenne velük. Kezdő üzemeltetőknek szívesen adunk tanácsokat a felfújható medencék használatával, kezelésével, helyválasztásával, szezonon kívüli tárolásával és bármilyen egyéb témával kapcsolatban.

Aktuális választékunkat és árainkat a Termékek menüben a Felfújható medence almenü alatt találják.